Nyt etätyöskentelyn ollessa suositumpaa kuin koskaan aikaisemmin ovat yhä useammat panostaneet aiempaa enemmän toimistonsa sisustukseen – ja kun puhutaan kotitoimistosta, ei kyseessä välttämättä ole sen kummempi tila kuin työskentelyyn varattu nurkkaus olohuoneessa. Mikäli kotoa kuitenkin löytyy tilaa, varaa moni työntekoa varten erillisen huoneen, jonka voi sisustaa työskentelyn ja tuottavuuden kannalta mieleisekseen.

Työnteko sujuu tavallisesti huomattavasti paremmin silloin kun ympäristö on järjestetty siistiksi. Mitä kaoottisempi työympäristö on, sitä enemmän se yleensä häiritsee keskittymistä. Tämän hetken sisustustrendeistä konmaritus ja tyylinä minimalismi toimii oivallisesti toimiston sisustukseen, sillä kun näkyviltä on poistettu kaikki turha tilpehööri ja ympäristö on kaikin puolin siisti ja rauhallinen, on työskentelykin silloin miellyttävämpää.

Millainen on minimalistisesti sisustettu toimisto?

Tyyliltään minimalistinen toimisto voi kuvata keskenään hyvinkin erilaisia toimistotiloja. Yhtenä mielenkiintoisena seikkana voidaan kuitenkin mainita, että monet pelkistettyä työympäristöä tavoittelevat valitsevat omaan toimistoonsa työvälineiksi Applen tuotteita. Muun muassa imac 21 5 -tietokone tai enemmän liikkuvalle Macbook Pro tai Air ovat monelle mieluisia vaihtoehtoja, sillä niissä kaikki turha on karsittu pois ja niitä on miellyttävä katsella pidempiäkin aikoja. Kaiken kaikkiaan Applen tuotteet tunnetaan erityisen hyvin niiden virtaviivaisesta ja yksinkertaisesta muotoilusta, joka on peruja jo Steve Jobsin rakkaudesta riisuttua ja pelkistettyä tyyliä kohtaan. Juuri tämä puhuttelee myös minimalistisen sisustuksen ystäviä, joiden monen kotoa tai taskusta löytyy Applen valmistamaa elektroniikkaa ennen kaikkea niiden esteettisyyden vuoksi.

Säilytysratkaisut luovat siistiä yleisilmettä

Toinen tyypillinen ratkaisu yksinkertaisuutta tavoittelevassa sisustuksessa on se, että vaikka tilassa olisikin paljon tavaraa, ei kaiken tarvitse olla näkyvillä. On hyvin tavallista, että varsinkin jos etätöitä tekee kotoa käsin enemmänkin, saattaa toimistoon kertyä helposti paljon tavaraa. Mikäli toimistosta on mahdotonta raivata pois kaikkia pikkuesineitä, kannattaa tilan sisustuksessa siinä tapauksessa panostaa toimiviin säilytysratkaisuihin. Siistit ja yksinkertaiset laatikostot ja umpinaiset hyllyt ovat mitä helpoin keino piilottaa irtotavarat näkyviltä ja samalla järjestää toimisto siten, että kaikki tavarat löytyvät tarvittaessa helposti. Siisti työpöytä ja omille paikoilleen järjestetyt tarvikkeet ovat jo hyvä alku, jonka jälkeen toimiston sisustusta voi ryhtyä viemään toiveidensa mukaan vieläkin pidemmälle.

Published
Categories Uncategorized
youplay