Oletko koskaan ajatellut miten tärkeää auton sisustaminen voi olla? Ajomatka voi sujua joutuisammin ja tavarat pysyvät järjestyksessä etenkin, jos kysymyksessä on päivittäin käytössä oleva huoltoauto. Toisille perussiisti auto riittää, toiset haluavat “hioa” pienetkin yksityiskohdat mahdollisimman miellyttäviksi. Käytännössä ajoneuvot ovat yksilöitä aivan kuten niiden omistajat, eli sisustajatkin.

Tiesitkö, että ajoneuvon sisustamisen suunnittelu on varsin miellyttävää puuhaa. Mukavaan ajomatkaan kuuluu, että auto on siisti ja viihtyisä. Joskus matkassa saattaa olla mukana myös työkaveri tai läheinen ystävä, joten matka sujuu joutuisasti siistissä ajoneuvossa, jossa kaikki on kohdallaan. Minkälaiseksi sinä haluat sisustaa oman ajoneuvosi?

Jos olet yrittäjä ja sinulla on esimerkiksi pakettiauto käytössäsi työvälineenä, niin miten mukavaa onkaan, kun jokainen kone ja laite sekä taltta että vasara ovat siististi paikallaan.

Siisti auto on käytännöllinen ja turvallinen

Siisti pakettiauton hyllyt auttavat sekä työn suorittamisessa että ajossa liikenteessä. Liikenteessä voi tulla eteen nopeita jarrutuksia vaativia tilanteita, jolloin on pakko pysähtyä. Oikein ja siististi koostetut pakettiauton hyllyt takaavat, että jokainen nippeli ja paketti pysyvät paikallaan aiheuttamatta vaaratilanteita. Työt hoituvat nopeasti, kun jokaiselle hiomakoneelle, sahalle, mittanauhoille ja kynille on omat paikkansa.

Tiesitkö, että modulaariset älykkäät ja modernit pakettiauton hyllyt pitävät turvallisuuden kunnossa ja optimoivat tilankäyttösi. Viihtyisyyttä lisää, kun auton lattia ja penkit suojataan itselle mieluisalla likaa ja kosteutta hylkivällä kankaalla. Työautokin saa olla viihtyisä ja näyttää esimerkillisen siistiltä. Jos huoneistojen ja autojen sisustus jo ennestään kiinnostaa sinua niin tiedätkin, että auton penkkien suojissa ja matoissa mainitaan aina materiaali, joista tuote on valmistettu.

Roskat penkeillä ja lattioilla ovat menneisyyttä, kun auton sisustus ja yleisilme ovat kunnossa. Pakettiauton penkin takapuolella voi olla verkko- tai tavaralokerikko, jossa pientavaraa voi säilyttää.

Sisusta ajoneuvo omaan makuun sopivaksi

Ajoneuvon sisustus voi olla retroa, mennyttä maailmaa eli vintagea, tulevaisuuden suunnittelua, eli futuristista tai moottoriurheiluun liittyvää. Käytännössä se voi olla mitä tahansa maan ja taivaan väliltä. Tiesitkö, että ajoneuvon sisustus voi kertoa myös sisustajasta itsestään. Tekniikka, tekstiilit ja yksityiskohdat voivat olla kaikki omaan makuun sopivia.

Käytännössä polkimet, mittari ja ratti sekä kaikki pienet yksityiskohdat vaikuttavat ajoneuvon ilmeeseen. Pienille yksityiskohdille kannattaa valita myös omat suojat ennalta ehkäisyssä kulumista vastaan.

Pieniä sisustusvinkkejä’

Autoa voi sisustaa myös näkyvillä koriste-esineillä tai ilmanraikastimilla, jotka torjuvat hajuja ja tunkkaisuutta. Häikäisysuojat ovat niin ikään mainioita sisustuselementtejä, jonka lisäksi ne suojaavat auringonvalolta ja kuumuudelta.

Minkälainen sisustus sinun autossasi on? Tiedätkö, miksi auton sisustaminen voi olla yksittäiselle autolle jopa tärkeää? Auton sisustamisen yksi tarkoitus voi olla auton saaminen visuaalisesti miellyttäväksi, jonka lisäksi auton käyttöikä pitenee. Viihtyisyys lisääntyy ja yksityiskohdat pysyvät suojattuina kuin uusina.

Published
Categories Uncategorized
youplay