Tiesitkö, että kylpyhuone on kotisi yksityisin ja usein myös rentouttavin tila. Kylpyhuoneen viihtyisyyteen kannattaakin kiinnittää huomiota, sillä sekä sinä että perheeseesi mahdollisesti kuuluvat henkilöt asioivat kylpy-/wc-tiloissa useamman kerran päivän mittaan. Kuten yleisesti sanotaan, aamu alkaa kylpyhuoneesta ja sinne se usein myös päättyy ennen nukkumaan menoa.

Aloita kylpyhuonetavaroista

Kylpyhuoneessa viihtyisyyden ohella myös käytännöllisyys on erittäin tärkeää. Kylpyhuonetavaroiden, kuten shampoiden, saippuoiden, pyyhekoukkujen, WC-paperitelineen ja WC-harjan pitää aina löytyä omilta paikoiltaan. Toimivan wc-tilan ja kylpyhuoneen sinulle valmistaa helposti verkossa nettikauppa rörfokus.fi.

Suosittu ruotsalainen nettikauppa rörfokus.fi tarjoaa tyylikkyyttä kylpyhuoneen sisustukseen. Rörfokus.fi -nettimyymälä palvelee verkossa 24/7, joten sinun ei tarvitse käynnistää autoa ja tankata hintavaa polttoainetta päästäksesi ostoksille. Kylpyhuonetuotteiden osto verkosta säästää siis huomattavan paljon aikaa ja rahaa arjen kiireessä.

Kylpyhuoneen viihtyisyys on varmasti tärkeä asia koko perheelle. Rörfokus -nettikaupasta voit helposti hankkia kaikki tarvittavat tuotteet kauniiseen ja toimivaan kylpyhuoneeseen, kuten peilit, suihkuhyllyt tai korit, pyyhekoukut, suihkuverhotangot, sadesuihkut, kattosuihkut tai ihanat suihkukaapit. Kaiken kaikkiaan kylpyhetki on monelle päivän hienoin hetki, joten tee siitä mukavasti ikimuistoinen!

Sisustusvinkkejä kylpyhuoneeseen

  • Ihana, ylellinen sadesuihku

Onko sinulla kylpyhuoneessa vain suihkutilat vai löytyykö sieltä myös amme? Sisustuksesta innostuneena varmasti tiedätkin, miten jo pienillä hankinnoilla ja yksityiskohdilla voi paljon vaikuttaa kylpyhuoneen yleisilmeeseen. Jos haluat toisinaan tai vaikkapa ihan säännöllisesti hemmotella itseäsi, miltä tuntuisivat kotona suoritetut manikyyrit tai jalkojen hoidot? Kuinka hyvää ne tekisivätkään. Entäpä nykyaikainen, lämpöisten sadepisaroiden lailla hellivä sadesuihku? Miten hienoa onkaan pestä itsensä päästä vartaloon modernin sadesuihkun alla. Trendikkäät, modernisti muotoillut ja messingistä valmistetut sadesuihkut ovat kätevästi tilattavissa monipuolisesta Rörfokus -nettikaupasta.

  • Kätevät kylpyammeseinät ja suloiset ammetyynyt

Kuinka hyvältä tuntuisikaan loikoilla kylpyammeessa vaahtokylvyssä raskaan työpäivän päätteeksi? Laittaa silmät kiinni ja nauttia! Ergonomiset ammetyynyt antavat hyvän tuen niskalle ja ovat helppo asentaa. Kylpyhuoneseinät eivät pieniä vesiroiskeita pelkää, jonka lisäksi niitä on valittavissa moneen eri makuun. Tyylikäs kylpyhuoneseinä on todella positiivisesti huomiota herättävä, joten hanki sellainen vaikka jo tänään rörfokus.fi -nettikaupasta.

  • Perinteinen kylpyamme tai rentouttava poreallas

Jos sinulla ei vielä ole hyvää tekevää kylpyammetta, hanki rörfokus.fi -nettimyymälästä ilmatäytteinen poreallas. Hieno poreallas on “de-luxe -luokkaa”, sillä allas on vuorattu miellyttävän pehmoisella päällysteellä laadukkaan tunteen tarjoamiseksi. Ihanassa porealtaassa on yhteensä 110 kappaletta ilmahierontasuihkuja, jonka lisäksi vesi lämpenee 40 asteiseksi.

Allas on erittäin helppokäyttöinen, ja sitä voi kätevästi säätää sekä lämpötilan että poreiden osalta. Altaan käyttäjä voi halutessaan myös asentaa automaattisesti toimivat asetukset laitteeseen. Tiesitkö, että rörfokus.fi -nettikaupasta voit hankkia myös kätevät pyyhekuivaimet, joita on tarjolla sekä sähkökäyttöisinä että sähkö- ja vesikäyttöisinä. Pyyhekuivaimet ovat kätevä ja aikaa säästävä hankinta kotiin, jossa harrastetaan paljon liikuntaa.

Käytännölliseen kylpyhuoneeseen voit hankkia myös rörfokus.fi -verkkokaupan laajasta valikoimasta korkealuokkaiset lattia- ja vedeneristystuotteet, wc-pöntön istuimet ja tyylikkään, muuhun kylpyhuonesisustukseen mukavasti sopivan pesualtaan.

Sisustuksessa kaikki valmiina

Asiantuntemuksella omaan makuun sopiva kylpyhuone on siis pian valmis ihailtavaksi, vaan yksi tuote vielä puuttuu. Mikähän se olisi? Kysymyksessä on tietenkin tehokkaasti kosteusvaurioiden riskiä pienentävä tuuletin. Korkealuokkaiseen ja helppokäyttöiseen tuulettimeen kannattaa uudessa sisustuksessa ehdottomasti panostaa, sillä tuuletin suojaa tehokkaasti suurilta kosteusvaurioilta ja kustannuksilta samalla kertaa. Kaiken ollessa kunnossa voi ajatella jo pientä kylpyhetkeä ihanassa perinteisessä ammeessa tai poreammeessa.

Lämmin kylpy tekee tutkimusten mukaan hyvää terveydelle ja rauhoittaa mielen illalla ennen nukkumaan menoa. Kylvyssä kannattaa käydä noin 1–2 tuntia ennen nukkumaanmenoaikaa, jolloin keho viilenee ja elimistö valmistautuu luonnolliseen lepotilaan. Mukavia suihku- ja kylpyhetkiä sisustuksen ohessa toivottaa rörfokus.fi!

Published
Categories Uncategorized
youplay