Kehyksillä sisustaminen on hauskaa, edullista ja ennen kaikkea vaivatonta! Tämä siksi, että voit sijoittaa kehyksiä juuri sinne, minne itse haluat. Lisäksi voit maalata, tuunata, värittää tai koristella kehykset oman makusi mukaan ja mikä parasta, valitsemasi maalaus tai teos tulee antamaan kehyksille loppusilauksen, joka auttaa kohottamaan huoneen kuin huoneen ilmettä kertoheitolla!

Kehyksillä sisustaminen on helppoa ja hauskaa

Edellä mainitsimmekin jo pääasialliset syyt sille, miksi kehyksillä sisustaminen on niin helppoa ja hauskaa. Kehyksillä sisustaminen soveltuu erinomaisesti myös sinulle, joka uskot syntyneesi peukalo keskellä sormea, eli toisin sanoen et tarvitse aikaisempaa kokemusta kehyksillä sisustamiseen!

Ennen sisustusprojektin aloittamista, sinun tulee tietysti hankkia sopivat kehykset. Kaikkein vaivattommmin voit tilata kehykset sisustamista varten Desenion verkkokaupasta nopealla ja edullisella toimituksella. Löydät verkkokaupan valikoimasta puukehyksiä esimerkiksi mustana ja valkoisena, mutta myös vaaleana puuna, joten voit helposti maalata tai koristella nämä kehykset oman makusi mukaisesti. Jos haet kotisi sisustukseen silauksen futuristista tyylikkyyttä, voit tilata Desenion verkkokaupasta myös modernit metallikehykset esimerkiksi klassisen mustina tai elegantin kultaisina.

Yksi erinomainen tapa sisustaa kehyksillä on sijoittaa erikokoisia ja erimallisia kehyksiä samalla seinälle. Kehyksistä on helppo rakentaa myös suuren suosion saavuttanut sisustustaulu, jonka voit maalata, koristella ja päällystää juuri oman makusi mukaisesti. Sisustustauluun on esimerkiksi helppo kiinnittää tavallisella nitojalla tyylikäs kangas tai muu kuvio, jonka ripustaminen seinälle tuo hetkessä huoneeseen uutta ilmettä. Löydät Desenion verkkokaupasta kehyksiä monessa eri koossa – aina pienimmistä (13×18 cm) valokuvakehyksistä näyttäviin (100×150 cm) taulukehyksiin.

Mikään ei myöskään estä sinua luomasta omia taideteoksia, piirrustuksia tai maalauksia ja ripustamaan niitä kotisi seinille näiden tyylikkäiden ja kestävien kehysten avulla! Tärkeintä sisustamisessa onkin juuri se, että saat kotisi näyttämään juuri omannäköiseltä – anna siis persoonasi kuulua ja näkyä!

TOP 3 vinkit kehyksillä sisustamiseen

Tässä vielä muutamia tiivistettyjä vinkkejä kehyksillä ja maalauksilla sisustamiseen. Nappaa mukaan omat suosikkisi!

1. Sisusta oman makusi mukaan

Monet tekevät sisustuksessa sen virheen, että sisustavat kotinsa sellaisilla elementeillä, joista he eivät oikeasti edes pidä. Älä siis kehystä seinällesi sellaisia maalauksia tai teoksia, jotka eivät herätä sinussa ajatuksia tai tunteita!

2. Ripusta oikealle korkeudelle

Kun sijoitat ja ripustat kehykset oikein, voit saada pienemmänkin tilan tuntumaan suuremmalta tai leveämmältä. Jos huone on kapea, ripustamalla kehykset seinälle vierekkäin vaakasuoraan, voit luoda tilaan leveämpää tunnelmaa. Toisaalta taas ahtaammassa tilassa ripustamalla kehyksen esimerkiksi käytävän päähän, luot huoneeseen “jatkumon” tunnetta.

Mielessä kannattaa pitää myös oikea korkeus, eli kehyksen keskikohta tulisi osua noin omien silmien korkeudelle – tarkkaa senttipeliä tämä ei kuitenkaan vaadi, eli sillä ei ole väliä, vaikka kehyksen keskikohta jäisi muutaman sentin ylä- tai alakanttiin. Ja tietysti, jos sinusta kehys näyttää hienommalta tätä ylempänä tai alempana, mikään ei estä sinua sijoittamasta kehyksiä juuri tälle korkeudelle!

3. Uskalla yhdistää

Monet meistä tykkäävät yhdistää vain samantyylisiä, samankokoisia ja samanmuotoisia kehyksiä toisiinsa, mutta tällaisten asetelmien rohkea rikkominen voi itse asiassa luoda katseita vangitsevia yksityiskohtia huoneeseen kuin huoneeseen! Uskalla siis yhdistellä ja rikkoa tavallisia asetelmia lisäämällä sekaan esimerkiksi räikeät kehykset valkoista seinää vasten!

Published
Categories Uncategorized
youplay