Tarvitsetko uusia huonekaluja, mutta budjettisi ei veny rajattomiin? Vai rakastatko ehkä rustiikkisempaa tyyliä, kuin mikään huonekaluliike voi tarjota? Haluatko elää ekologisemmin? Vai onko hakusessa uusi asunto, mutta kaikki myytävät asunnot helsinki -akselilla ovat tyyliltään turhan moderneja omaan makuusi?

Syitä tuunaamiselle on olemassa laidasta laitaan. Yhdelle syyt ovat esteettiset, toiselle rahan säästö ja kolmannelle ehkäpä luonnon säästäminen. Kaiken kaikkiaan tuunaaminen on hauska harrastus ja luovaa puuhaa, johon pystyy jokainen. Se säästää maailmaa ja voi helposti antaa pois heitetylle esineelle uuden elämän. Siksi jokaisen kannattaisikin kaikista edellämainituista syistä kokeilla tuunaamista, sillä tälläkin hetkellä monet roskalavat on täynnä käyttökelpoisia esineitä, joista tulee pienellä muokkaamisella täydellisiä juuri sinunkin kotiisi.

Tuunaa vanhasta uutta ja anna esineille uusi elämä

Tuunaaminen on hauskaa ajanvietettä, ja sen avulla onkin mahdollista saada esineestä täysin uudenveroinen. Ihmiset antavat nykyisin paljon esineitä pois jopa täysin ilmaiseksi tai pikku rahalla ja moni kuskaa täysin käyttökelpoisia tavaroita roskalavalle. Monet näistä esineistä käyvät käyttöön myös sellaisenaan, mutta pienellä fiksaamisella, kuten hiomalla, maalaamalla, lakkaamalla tai spray-maalaamalla niistä voi tulla uniikkeja taideteoksia. Nykyisin muodissa on myös päällystäminen, jossa esine päällystetään ohuilla kalvoilla, jotta sen päälle saadaan uusi väri tai haluttu kuvia helposti. Tällä tavoin voi saada vaikka vanhan puun värisen pöydän helposti näyttämään valkoiselta marmorilta. Mahdollisuudet ovat tuunaamisessa rajattomat, ja sinä saat itsellesi uutta tavaraa edullisemmin kuin koskaan aikaisemmin! Kätevää, eikö vain?

Published
Categories Uncategorized
youplay